47 'elmaradott' afrikai tagállam ellenállásán elbukott a WHO paktum! 

Bár a fejlett globalista nyugat – állítólag demokráciára épülő – államai egyöntetűen támogatták, a Joe Biden amerikai elnök által, a szenátus jóváhagyása nélkül erőltetett módosításcsomag egyelőre elbukott. 

Az elutasítás mellett tört pálcát még Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika, Irán, Malajzia és Brazília is. 

Ez utóbbi a WHO-ból történő kilépését is kilátásba helyezte.

Így egyelőre a WHO-t támogató gazdag nemzetek kénytelenek voltak meghátrálni. 

De legyünk résen, mert biztos, hogy nem adják fel! 

Új munkacsoportot hívtak össze, hogy „technikai ajánlásokat fogalmazzanak meg a javasolt módosításokkal kapcsolatban”, amelyeket az eddigi javaslatokkal együtt ismét benyújtanak legkésőbb a WHO 2024. évi 77. közgyűlésén.


Mint azt tudjuk, az “Egészségügyi Világszervezet” közgyűlése az elmúlt 7 napot azzal töltötte, hogy Joe Biden 13 vitatott módosítását mérlegelje a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat aláírása során.

A gazdag fejlett országok, például Ausztrália, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok hivatalos küldöttei határozottan támogatták a módosításokat, és sürgették a többi államot, hogy csatlakozzanak hozzájuk országaik szuverenitásának eltékozlásában.

Az első jele azonban annak, hogy a dolgok nem a globalisták szerint alakulnak, szerdán, május 25-én érkezett, amely éppen Afrika napja volt.

Botswana felolvasott egy nyilatkozatot a 47 AFRO-tag nevében, amelyben azt mondták, hogy együttesen megtagadják a „reformok” támogatását, amelyek miatt sok afrikai tagállam hosszasan aggódott.

Több más ország is kijelentette, hogy fenntartásaik vannak a változtatásokkal kapcsolatban, és nem is támogatják azokat.

Ezek közé tartozott Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika, Irán és Malajzia. Brazília hangsúlyozta, hogy inkább kilép a WHO-ból, ahelyett, hogy engedélyezné, hogy lakosságára vonatkozzanak a szégyenletes amerikai módosítások.

Álljon itt alább Ausztrália Queensland Parlamentjének nyilatkozata, ahol polgárai felhívják a Ház figyelmét az Egészségügyi Világszervezet szégyenletes ülésére, amelyre 2022. május 22-28-án Genfben került sor.

“A találkozó napirendjén szerepelnek a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (2005) egyes, jogilag kötelező erejű amerikai módosításai, amelyeket 198 országtól, köztük Ausztráliától kértek, hogy aláírásukkal kötelezzenek.

Ezek a módosítások jelentősen korlátozzák az ország szuverenitását, illetve a kormány által a közelgő ülésen történő aláírás az ausztrál nép kifejezett tudta vagy beleegyezése nélkül történik.

A parlamenti nyilatkozat benyújtói ezért arra kérik a Házat, hogy: nyújtson be hivatalos kérelmet az ausztrál miniszterelnöknek és a szövetségi kabinetnek, hogy ezen az ülésen NE írjanak alá semmilyen szerződést, vagy módosítást, vagy SEMMILYEN más kötelező erejű dokumentumot mindaddig, amíg egy teljes körűen megalapozott nyilvános vitát és népszavazást nem folytatnak le a kérdésben.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!