És ez így lesz ezentúl, ha hagyjuk...

Egy járványt modelleztek alig három hónappal a kínai koronavírus-járvány kitörése előtt 2019. október 18-án Event 201 néven New Yorkban, amelyen egy világjárvány kitörését szimulálták. Először állatról emberre terjedt, majd emberről emberre is, és hamarosan szétszóródott az egész világon. Ezt követően sikeresen véghez vitték ugyanezt a valóságban!

2021 márciusában majomhimlő világjárvány-szimulációt végzett a Nuclear Threat Initiative (NTI) nevű amerikai nonprofit szervezet. A szimuláció szerint a vírust mesterségesen alakították ki egy biolaborban ahonnan kiszabadulva 2022 május közepén kezdett terjedni világszerte.

A forgatókönyv szerint nem volt ellene hatékony kezelés és ugyanúgy mint 2019-ben a szimuláció részeként videót is forgattak róla, ahol élő adásban közölték az emberekkel a szörnyű híreket.
'Természetesen' a világ még mindig nincs felkészülve a pandémiákra és kifejezetten a majomhimlő (ami a herpeszhez hasonlóan nagyon könnyen mutálódhat) ellen sincs vakcina, azonban a 'kutató szakértők' szerint a fekete himlő elleni vakcina 'talán' hatásos lehet ellene.

1972-ben Jugoszláviában volt a legyőzöttnek hitt fekete himlő utolsó nagy Európai fellángolása. Közben Nagy-Britanniában már gyermek is került kórházba miatta. Szlávik János az első 'fecske' hazánkban, aki komoly aggodalmát fejezte ki a majomhimlő betegséggel kapcsolatban.

Hamarosan véget érhet a háború, ezért elkezdték az újabb félelem és pánik betáplálását az amúgy is irányíthatóvá vált emberek, kritikus gondolkodás és információ keresés nélküli olvasatlan közönyös tudatába.

Itt-ott a világban ügyesen szétszórnak egy kis majomhimlőt ami eddig érdekes módon még sosem terjedt el ennyi helyen, főleg nem Európa-szerte. Félelemkeltésre tökéletes, igazán rémisztő képeket lehet róla táplálni a fejekbe, emiatt szól most minden második hír erről!
Putyin által megsemmisített laboratóriumok, melyek amerikai pénzen végeztek titkos vírusfejlesztéseket.

Nincs mit tenni, mert az összecsapás elől menekülő ukrajnai polgárok már szétszórták a világban a 'sajnálatos módon' kiszabadult életveszélyes variánsokat, melyeknek a mutációkat illetően beláthatatlan következményei lehetnek.

Remélem, hogy elsőként a Pfizer fog jelentkezni, és akár egy hónap alatt 'kifejleszti biztonságos” kotyvalékát ugyanúgy mint az influenza esetében, amikor még azt sem tudták vajon melyik törzs érkezik hazánkba, de már javában gyártották a mérgeket.

Mindannyian kaptunk egy kis 'szabadidőt', amit arra fordíthattunk volna, hogy minimális saját kutatást is végezzünk mielőtt újra megvezetnének minket. Egyszerűen nem akarják megérteni ennyi párhuzam és ellentmondás után sem.

Hamarosan megint tömegek állhatnak sorban...

A mentális egészségünk megóvása érdekében, jobb, ha nem hiszünk a nyugati propagandának! Amint hallottátok, már erőltetik az idiótaságokat a nyugati, illetve hazai médiákban a majomhimlő járványról.

A rendszer nem értetek van, hanem ellenetek!

Legyetek tudatosak és védjétek meg a családotokat ettől az ördögi propagandától, amely ismételni akarja a globálisan két évvel ezelőtt elindult és előre kitervelt pandémia helyzetet. 

Higgyétek el, több jó dolog van a világban, mint rossz és ez legyen a szemetek előtt! 

Egyetlen ember sem érdemli meg a földön, hogy a politikusok ezt tegyék velünk.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!